Siirry suoraan sisältöön

Itsepuolustuskurssin hinta

Itsepuolustuksen hinta vaihtelee sen mukaan, osallistutko kalenterikurssillemme vai haluatko järjestää kurssin työ- tai kaveriporukalle. Jätä meille tarjouspyyntö ja kerro siinä, millainen koulutustarve sinulla on.

Täytä tarjouslomake täällä

Löydä itsellesi sopivin palvelumme ja paras hintamme

Oheisella lomakkeella saat meiltä lisätietoja sekä sovimme tarvittaessa tutustumisajankohdan. Peruskurssin hinta riippuu siitä, kuinka moni haluaa siihen osallistua. Jos haluat kaveriporukan kesken oman kurssin, niin laita meille siitä viestiä ja kerromme, miten se onnistuu. Itsepuolustus Helsinki vastaa sinulle todella nopeasti, jopa 48 tunnin sisällä.

Kurssihinnasto on aina nähtävissä ja siinä olevat hinnat ovat kurssikalenterimme tunneille. Voit aina pyytää meiltä tarjouksen ja kurssitarjous ei vielä sido sinua mihinkään. Saat miettiä kaikessa rauhassa ja kysyä vaikkapa lisätietoja. Olemme aina valmiit auttamaan sinua joko itsepuolustuskurssin järjestämisessä tai osallistumisessa kalenterimme tunneille. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kesäkursseihin tai erilaisina loma-aikoina. Täytä lomake jo tänään, niin pääsemme alkuun mahdollisimman pian. Odotamme innolla yhteydenottoasi ja sitä, että tapaamme kurssien merkeissä.

Tarjouspyyntö on helppo lähettää. Se ei ensinnäkin maksa sinulle muuta kuin vaivan. Se ei myöskään tarkoita sitä, että sinun on ostettava palvelut meiltä. Kun annamme sinulle vastauksen, voit päättää itse, hyväksytkö sen ja haluat jatkaa kanssamme. Tarjouspyyntö on siis riskitön ja siitä ei veloiteta mitään. Lähetä kysymyksesi jo tänään, vastaamme sinulle nopeasti.  * Emme jaa tietojasi.

  Itsepuolustuskurssin hinta on kilpailukykyinen, saamme paljon asiakkaiden kokemuksia

  Perhekurssi tarjous on monien mieleen, olemme saaneet paljon palautetta siitäkin

  Meillä on aika iso perhe ja päätimme hyödyntää osallistumalla koko perhe sekä isovanhemmat. Meille järjestettiin oma kurssi ja sen hinta oli todella kilpailukykyinen. Kouluttaja osasi huomioida yhtä lailla sekä lapset että seniorit. Kiitos vielä kerran!
  Hanna
  Perhekurssi tarjous
  Päätimme piristää kaveriporukkaa ja pyysimme tarjouksen itsepuolustuskurssista. Se olikin oikein hyvä ratkaisu ja saimme vastauksen sekä oikein hyvän tarjouksen nopeasti. Kurssi järjestyi nopealla aikataululla ja tämä oli todella mukava vaihtoehto.
  Salla ja Niko
  Itsepuolustuskurssi
  Pyysimme tarjouksen, koska oma perheemme on aika iso ja tuntui luontevalta mennä omassa porukassa treenaamaan. Saimme vastauksen nopeasti ja kurssi hoitui samalla vauhdilla. Opettajamme oli todella miellyttävä.
  Anni ja Matias
  Perhekurssi kuudelle

  Edulliset kurssit ja osaavat opettajat

  Meillä opit itsepuolustuksen

  Itsepuolustuskurssin hinta
  Itsepuolustuskurssin hinta
  Itsepuolustuskurssin hinta

  Haluatko järjestää oman kurssin?

  Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat

  Perhekurssi tarjous toimii hyvin itsepuolustuksessa. Monesti ei saa koko perhettä mitenkään koolle kurssiaikatauluina, joten silloin kannattaa ehdottomasti miettiä kurssia oman perheen kesken. Se on aivan yhtä hauskaa ja kouluttajistakin on mukava vetää treenejä perheille. Olemme näitä järjestäneet jo useita ja toivottavasti voimme antaa myös sinulle kurssiaikataulun. Laita meille viestiä, niin kerromme sinulle tarkemmin hinnoittelun. Kurssimme ovat laadukkaita, joten siksi haluamme antaa myös sinulle mahdollisuuden perehtyä niihin.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen