Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Jujutsu Kaisen on toimintaa

Jujutsu Kaisen on toimintaa

  • tehnyt
Jujutsu Kaisenista on kausi 2 julkistettu vuonna 2022.

Meiltä aina toisinaan kysytään, mitä on Jujutsu Kaisen, joten päätimme ottaa siitä selvää ja kertoa, mitä se on. Saimme selville, että se on Gee Akutamin manga sekä anime, joka siihen perustuu. Siinä yhdistyvät kauhu, komedia sekä toiminta. Tätä mangaa on julkaistu vuodesta 2018 lähtien ja Japanissa, josta se on lähtöisin, sitä on julkaistu 17 osaa. Sarja on alkanut vuonna 2020 ja siinä on jaksoja kaikkiaan 24.

Jujutsu Kaisen vs Mustavyö Jujutsu

Manga on siis japanilainen sarjakuva ja anime puolestaan tarkoittaa saman maan animaatiota. Niillä ei siis periaatteessa ole mitään yhteistä meidän jujutsumme kanssa, mutta jos tarkemmin ajatellaan, niin toimintaa on molemmissa aivan valtavasti. Saimme myös selville sen, että Kaisenista on tullut 0-elokuva, jonka voi käydä myös katsomassa suomalaisessa elokuvateatterissa. Lisäksi uusia jaksoja on tulossa vuoden 2022 ja 2023 aikana. Joten sekin jatkuu samalla tavalla kuin meilläkin jujutsu vuosi toisensa jälkeen.

Kumpi sitten on mielenkiintoisempi meidän brasilian ju-jutsu vai japanilaisten manga? Eipä näiden kahden välille voi vetää suoraa viivaa, missä kiinnostus alkaa tai mihin se loppuu. Mitä enemmän selvitimme aihetta Kaisen, sitä enemmän se herätti kiinnostusta eikä varmaankaan ole yllätys, jos käymme katsomassa 0-elokuvan. Ehkä sieltä ei saa napattua kiinni mitään uusia lajivinkkejä eikä liikkeitä, mutta ainakin se tuo vaihtelua treenaamiseen ja opettamiseen. Ehkä se menee hyvästä viihteestä, kuka tietää!

Pientä juonikuvausta

Tähän pitää varmaankin kirjoittaa, että sisältää juonikuvauksia eli jos olet menossa katsomaan elokuvaa, laita silmät kiinni. Kun japanilaisesta mangasta on kysymys, tässäkin on tarjolla suurempia voimia, siihen liittyy kostonhimoinen paholainen, joka kylvää kuolemaa ja toisaalta suojelee sitä, jota on suojeltava. Elokuvassa Jujutsu on kiroamisen korkeakoulu toisin kuin meillä, jossa pyritään pitämään kirosanat poissa treeneistä. Ehkä emme paljasta juontakaan enempää vaan houkuttelemme sinut ensin tunneillemme ja sitten katsomaan kanssamme elokuvaa!

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen