Siirry suoraan sisältöön

Karatekurssi

Karate itsepuolustukseen

Haluamme opettaa sinulle karate perusliikkeet

Karate Helsinki on keskittynyt hyvin laajasti tuottamaan itsepuolustuskursseja. Ne perustuvat kolmeen eri lajiin ja näitä lajeja on mahdollisuus harrastaa myös itsenäisinä kursseina. Karate on loistava laji, kun haluat kehittää itseäsi sekä henkisesti että fyysisesti. Harjoitukset kehittävät kaikkia kehon osia eikä siihen ole ikärajoja.

Karate perusliikkeet aloitetaan aivan alkeista, joten osaamisvaatimuksia ei ole. Ei myöskään haittaa, jos kuntosi on hiukan rapistunut. Tärkeintä meille on se, että sinulla on innostusta sekä sopivasti asennetta. Meille riittää, että olet tunneilla joustavissa ja mukavissa vaatteissa. Jos haluat karatepuvun, niin meiltä niitä on saatavissa.

Töölö ja Kamppi ovat loistavia harrastuspaikkoja käydä lävitse perustekniikat. Jokaisen tunnin aluksi lämmittelemme huolella ja lisäksi pidämme pienen lihaskunto-osion. Potkut, lyönnit ja torjunnat kuuluvat perustekniikkaan. Lisäksi kasvatamme ketteryyttä ja nopeutta.

Karatekurssi

Ota pian yhteyttä ja keskustellaan sinun tarpeistasi yhdessä

Karatekurssi lajiharrastuksena tai itsepuolustukseen myös lapsille

Meillä harrastavat sekä aikuiset että lapset. Karate lapset Helsinki on oivallinen harrastuspaikka. Kokoontumiset ovat säännöllisiä ja lapset keskittyvät harjoituksiin todella kiitettäväksi. Samaan aikaan lasten ryhmien kanssa on myös aikuisille ryhmiä, joten harrastaminen perheittäin on myös mahdollista. Meillä on myös säännöllisesti yhteiset kokoontumiset aikuisten ryhmien kanssa, jolloin lapset pääsevät treenaamaan vanhempiensa seurassa. Näillä kerroilla treenit pitävät sisällään paljon pelejä ja leikkejä, jossa kehitetään ketteryyden lisäksi nopeutta. Voimme taata, että näillä tunneilla viihdytään aina ja ne tuntuvat liian lyhyiltä.

Karatekurssi  * Emme jaa tietojasi.

  Suunnittelemme sinulle yhdessä sopivan harrastuksen

  Meillä on hyvin koulutettu henkilökunta, jotka haluavat auttaa sinua sopivan harrastuksen löytämisessä. Se voi olla itsepuolustuskurssi tai pidemmälle vievä karateharrastus. Kerro meille toiveesi ja me etsimme siihen hyvän ratkaisun. Aina ei harrastamisen tarvitse olla tiukkapipoista touhua vaan muiden samanhenkisten tapaaminen tuo esille pientä keskinäistä kilpailua, vaikka palvelemme jokaista yksilöllisesti.

  Karatekurssi

  Meiltä saat myös lahjakortit

  Karate- tai itsepuolustuskurssia ei aina mielletä lahjana, mutta olemme näitä lahjoja myyneet paljon. Moni haluaa ilahduttaa ystävää, rakasta tai perheenjäsentä mukavalla lahjalla. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen lahjan haluat antaa.

  Itsepuolustuskurssi sopii kenelle tahansa. Sen voi hankkia, jos joku ystäväpiiristäsi tuntee olonsa turvattomaksi liikkuessaan yksin. Teet todella hyvä palveluksen ostaessasi meiltä lahjakortin.

  Me itse rakastamme itsepuolustusta ja sitä, että pienimmästäkin kehosta löytyy oikeat liikkeet silloin kuin tarvitaan. Me asiantuntijoina annamme vinkkejä ja luomme sinulle tai perheellesi juuri oikeanlaiset puitteet harrastamiseen. Harrastuksen tulee olla hauskaa ja mielekästä. Kuuntelemme myös sinun mielipiteesi ja haluamme tarjota sinulle useamman hyvän vaihtoehdon. Haluamme sinun olevan tyytyväinen kurssin jälkeen.

  Karate perusliikkeet eivät ole vaikeita. Annemme sinun oppia ne kaikessa rauhassa ja opettajamme kannustavat sinua oppimisprosessissa koko kurssin ajan.

  Karatekurssi
  Karatekurssi
  Karatekurssi

  Asiakkaidemme palautteet

  Meillä on palautteita, miten karate alkeiskurssi on sujunut

  Sain tämän kurssin lahjaksi ystäviltäni, kun täytin 40 vuotta. Olihan se pieni yllätys, mutta päätin silti käyttää lahjakortin. Otin yhteyttä yritykseenne ja sain paljon vinkkejä sekä suosituksia. Lopulta päädyin karaten peruskurssille. Täytyy sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt taitavasta opettajasta ja siitä, miten helposti sohvaperuna pääsi harjoituksen tempoon mukaan.
  Simo
  Karate peruskurssi
  Olen harrastanut karatea lähes koko lapsuuteni, mutta sitten opiskelut toivat siihen melko pitkän tauon. Otin yhteyttä yritykseen lomakkeella ja sainkin vastauksen todella nopeasti. Sovimme, että käyn parilla peruskurssin tunnilla ja sen jälkeen siirryin jatkokurssille. Eivät ne taidot mihinkään olleet unohtuneet ja taas treenaaminen jatkuu yhtä innokkaasti kuin ennenkin.
  Sari
  Karate jatkokurssi
  Me olemme varmaankin 12-vuotiaista asti harjoitelleet jotakin itsepuolustuslajia, mutta karate oli vielä kokeilematta. Meidät otettiin tosi ystävällisesti vastaan ja neuvottiin, mitä kurssia meidän kannattaa kokeilla. Vaikka olemme jo pitkään harrastaneet ohjattua liikuntaa, niin täytyy sanoa, että näin innostavia opettajia emme ole vielä aiemmin tavanneet. Täältä löytyvät ihan parhaat opettajat.
  Tiia ja Pinja
  Karatekurssi

  Karate perusliikkeet ja niiden harjoittelu

  Opettaja on ammattilainen ja auttaa harjoittelussa

  Itsepuolustus Helsinki tunnetaan siitä, että emme jätä ketään harjoituksissa yksin. Kaikki saavat apua, jos liikkeiden tekemisessä on vaikeuksia. Meille on tärkeintä se, että liikkeet tehdään oikein ja ongelmat ratkotaan pois.

  Henkilökuntamme on hyvin koulutettua sekä he ovat lajinsa todellisia guruja. Meidän perusperiaatteemme on, että kaikkia kohdellaan tasapuolisesti tunneilla eikä ketään väheksytä. Opettajamme hankkivat jatkuvasti lisäkoulutusta ajan sallimissa puitteissa.

  On sitten kysymyksessä karatekurssi lapsille tai aikuisille, metodimme ovat samanlaiset. Lasten kohdalla otamme huomioon myös kulloisenkin lapsen kehitysvaiheet. Me haluamme innostaa kaikki kursseilla kävijät liikunnan riemuun ja meille on tärkeää, että tunneilla viihdytään. Ammattitaitoiset opettajat ideoivat jatkuvasti lisää kursseja ja muita harjoitteita tuntiemme tueksi. Meillä treenataan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa kaikkien sääntöjen mukaisesti. Tule kokeilemaan tuntejamme.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen