Siirry suoraan sisältöön

Mustavyö

Itsepuolustus on koko perheen harrastus, Mustavyö tietää sen

Meillä on pitkä kokemus itsepuolustuskurssien järjestämisestä ja kokemuksemme näkyy myös kurssien pitämisessä. Musta vyö karate -ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja he täydentävät jatkuvasti osaamistaan ulkomailla. He osallistuvat myös kilpailuihin, joten siksi taito säilyy ja uutta oppia tulee lisää. Meidän mielestämme itsepuolustus on jokaiselle sopiva laji.

Lasten ju-jutsu -kurssit ovat hyvin kysyttyjä ja siksi tarjoamme niitä kurssikalenterissamme jatkuvasti. Monet lapset oivaltavat nopeasti juonen ja oppivat liikkeet helposti. Notkeus lisääntyy harjoitusten yhteydessä ja jos jokin asia tuntuu hankalalta, käytämme siihen aikaa vähän enemmän. Opettajamme toteavatkin aina, että tuntuu kuin lasten ryhmissä oppii itsekin jatkuvasti jotakin uutta. Meillä on myös ryhmiä senioreille, joten mitään ikäluokkaa ei ole unohdettu. Perhekurssit sopivat monille ja niistä olemme saaneet paljon hyvää palautetta.

Mustavyö

Ota yhteyttä, tarjouksemme ei sido sinua vielä mihinkään!

Sinun tarvitsee vain täyttää oheinen lomake ja lähettää se meille. Palaamme asiaan viimeistään 48 tunnissa.

Täytä oheinen lomake ja kerro millaista palvelua haluat. Onko sinulla tarvetta itsepuolustuskoulutukseen kaveri- tai työporukalla vai haluatko järjestää perhekurssin. Me otamme sinuun yhteyttä ja annamme tarjouksen sekä kerromme aiheesta tarkemmin.

Mustavyö  * Emme jaa tietojasi.

  Itsepuolustuksen ammattilaiset ovat käytettävissäsi

  Perhekurssi on monelle hyvä vaihtoehto kalenterikursseistamme. Voit yhdistää kurssiin isovanhemmat sekä oman perheesi. Siitä tulee teidän oma kurssinne ja varmasti jää jokaisen mieleen miellyttävänä kokemuksena. Musta vyö karate -ohjaajat ovat taitavia ja tietävät, miten ryhmää pitää ohjata niin, että kaikki oppivat liikkeet. Perhekurssilla ei tingitä ohjaamisesta vaan kaikki tehdään samalla intensiivisyydellä kuin kursseilla muutenkin. Opettajamme vetävät normaalistikin kursseja lapsille, joten he tietävät tarkalleen, miten eri ikäisiä ohjataan. Mikäli haluatte tutustua karateen, ju-jutsuun tai taekwondoon erikseen, sekin järjestyy suhteellisen nopeasti. Nämä ammattilaiset osaavat ryhmien kouluttamisen siten, että siitä jää todella hyvä muisto jopa vuosien päähän.

  Mustavyö

  Kalenterissamme on paljon hyviä kursseja

  Jos sinua kiinnostaa karate potkut, niin ehdottomasti sinun kannattaa osallistua karate -kurssille. Niitä on tarjolla useampia ja jos oikein innostut, niin valmennusryhmämme jäsenet osallistuvat myös kilpailuihin. Laita meille viestiä tarpeistasi ja kiinnostuksestasi, niin katsomme sinulle sopivan tavan mennä eteenpäin. Meiltä saat varmasti parhaimmat vinkit ja neuvot, miten kannattaa edetä uuden harrastuksen myötä. Olemme hyvin joustavia ja kuuntelemme mielellämme asiakkaidemme mielipiteitä. Toimimme vain sinun parhaaksesi, jotta sinä saat kursseistamme paljon hyötyä ja iloa. Itsepuolustuskurssit ovat erittäin suosittuja ja niihin osallistuu vuosittain paljon taitoja kaipaavia.

  Mustavyö
  Mustavyö
  Mustavyö

  Mustavyö on valmiina palvelemaan sinua

  Opettajillamme on seuraavanlaisia sertifikaatteja:

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen