Siirry suoraan sisältöön

Itsepuolustuksen palvelut

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Palvelut

Karatekurssi

Karate on monipuolinen laji ja se kehittää vartalon liikkuvuutta huomattavasti. Karatekurssi tuo sinulle notkeutta ja tietynlaista nopeutta huomaamattasi. Hyvinkin lyhyessä ajassa saavutat liikkeisiisi nopeutta ja sen varjolla lisääntyy myös voima. Parasta on myös se, että voit harjoitella liikkeiden tekemistä kotona.

Brasilian ju-jutsu

Brasilialainen ju-jutsu itsepuolustukseen

Tehokas ja toinen sopiva laji itsepuolustukseen on Brasilian ju-jutsu. Se on kamppailulaji ja itsepuolustustyylisuunta. Lajiin kuuluu herrasmiesmäinen käyttäytyminen ja tässä lajissa pärjää pienempikokoinenkin.

Palvelut
Palvelut

Taekwondo alkeiskurssi

Notkeutta, kuntoa ja voimaa kuulostaa hyvältä liikuntaharrastukselta. Taekwondo alkeiskurssi sopii kaikenikäisille, koska etenet omien kykyjesi mukaan. Lajissa kehittyminen tuo mukavasti lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä liikkuvuutta ja liikkeenhallintaa. Tästä löydät itsellesi yhden vaihtoehdon itsepuolustukseen. Alkeiskurssilla sinun ei ole pakko osallistua vyökokeisiin, jos et halua.

Ota pian yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja saat vastauksen meiltä nopeasti

Palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalautteet

  Asiakkaat ovat antaneet meille seuraavanlaista palautetta

  Olen pieni ja hyvin kevytrakenteinen. Siksi minua pelottaa usein liikkua illalla yksin. Päätin rohkeasti osallistua karatekurssille ja olen saanut hurjasti itseluottamusta siihen, että kykenen toimimaan oikein tilanteen niin vaatiessa. Opettaja kurssilla oli aivan mahtava ja kannustava. Hän oli todella ammattitaitoinen ja otti jokaisen kurssilaisen huomioon yksilönä.
  Anniina H
  Karatekurssi
  Olen aina ollut laiska liikkumaan ja kilojakin on kertynyt juuri siksi. Kaverini yllytyksestä otin haasteen vastaan ja ilmoittauduin brasilialaisen ju-jutsun kurssille. Täytyy myöntää, että pari ensimmäistä kertaa koin olevani täysin väärässä paikassa. Opettajan kannustuksella kuitenkin jatkoin ja nyt olen tosi tyytyväinen tekemääni päätöksen. Paino on pudonnut ja notkeutta tullut lisää.
  Markus
  Brasilialainen ju-jutsu
  Meitä on aina kiinnostanut itsepuolustuslaji ja taekwondo oli vielä kokeilematta. Aika nopeasti jäimme koukkuun tähän harrastukseen. Meillä ei ollut tarkoitus edetä alkeiskurssia pidemmälle, mutta toisin kävi. Loistava opettaja sai houkuteltua meidät vyökokeisiin mukaan ja olihan sitä harrastusta pakko jatkaa. Täällä on mahtavat puitteet harrastuksille ja loisto opettajat!
  Miia ja Ari
  Taekwondo alkeiskurssi

  Luotettavasti ja ammattitaidolla

  Parasta itsepuolustusta

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen