Siirry suoraan sisältöön

Taekwondo alkeiskurssi

Itsepuolustusta ja liikesarjoja

Ota haltuun taekwondo liikkeet

Taekwondo potkut ja kaikki muut liikkeet kuluvat lajiin, joka on perinteinen kamppailu- ja itsepuolustuslaji. Se käy myös kuntoliikuntana, jos et halua kilpailla. Me tarjoamme sinulle kaikkea näitä kolmea muotoa ja sinulla on päätösvalta, minkä kanssa haluat aloittaa harrastuksesi. Haluatko kilpailla vai pelkästään harrastaa.

Taekwondo liikkeet ja tekniikka ovat monipuolisia. Eikä ole ihme, jos se toisinaan aloittelijasta tuntuu jopa liiankin monimutkaiselta. Kerromme kuitenkin sinulle heti, että kaikkea ei tarvitse oppia ensimmäisellä tunnilla vaan liike toisensa jälkeen opetellaan kaikessa rauhassa. Laji on haastava, mutta se sopii kaiken ikäisille ja itse annat itsellesi sopivan tavoitteen.

Töölö ja Kamppi ovat sijainnit näissä treeneissä, joten meidät on helppo löytää Helsingin keskustan alueelta. Tiloissamme on mahdollista harrasta tätä lajia sekä muitakin kamppailu- sekä itsepuolustuslajeja. Tarjontamme on melko laaja.

Taekwondo alkeiskurssi

Tutustu tarkemmin mahdollisuuksiisi

Taekwondo alkeiskurssi on tavoittanut jo monet innokkaat harrastajat

Meiltä kysytään usein, että sopiiko taekwondo lapsille. Siihen vastaamme heti, että kyllä sopii. Meillä on useampiakin lapsille tarkoitettuja ryhmiä ja tiloissamme kokoontuu monen ikäisiä harrastajia. Jokainen harrastaja on ryhmässä aina yksilönä ja asenne on kunnioittava sekä opettajaa että harjoitusparia kohtaan. Harjoituksissa pyritään löytämään aina sopiva mielentila sekä täydellinen keskittyminen. Jos olet kiinnostunut lajista tai haluat tulla tutustumaan tunneillemme, ota meihin yhteyttä ja sovitaan tarkemmin, miten edetään. Voimme miettiä, millainen kurssi sinulle tai perheenjäsenellesi sopii parhaiten.

Taekwondo alkeiskurssi  * Emme jaa tietojasi.

  Yksilöllistä opetusta ryhmässä tunneillamme tai kokoa kaveriporukka

  Joskus olisi hauska harrastaa jotakin mukavaa omien kavereiden kesken. Me olemme jo pitkään vastanneet tähän haasteeseen ja tarjoamme sinulle ystävinesi tai työkavereinesi omaa kurssia. Tällöin tunnet vastustajasi ja treenaaminen saakin siksi uuden ulottuvuuden. Kerro meille, millaista kurssia ja kenen kanssa olet sitä ajatellut, niin suunnitellaan se yhdessä toimivaksi ja sovitellaan sille aikataulu.

  Taekwondo alkeiskurssi

  Tunneillamme opit tekemään liikkeet oikein

  Meillä on kokemusta monen ikäisten harrastajien ohjaamisesta, joten opettajillamme ei mene missään tilanteessa sormi suuhun. Jokainen opettaja meillä osaa ohjata yhtä lailla senioreita kuin lapsia sekä kaikkea siltä väliltä.

  Kaverikurssi voidaan mitoittaa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi ja saamme sen järjestymään jopa nopealla aikataululla tarpeen vaatiessa. Tässä lajissa saat varmasti itseluottamuksen kasvamaan onnistuessasi.

  Meillä on pitkä kokemus ja siksi haluamme jakaa osaamistamme myös sinun kanssasi. Annamme paljon lisävinkkejä siihen, miten liikkeitä oppii helpommin tai miten niitä on parempi tehdä. Tekniikat tuntuvat toisinaan monimutkaisilta ja silloin niiden tekemisessä katoa kaikki yksinkertaisuus, johon me haluamme sinua auttaa. Kurssin edetessä taito kasvaa ja samalla liikkeet tuntuvat yksinkertaisimmilta.

  Taekwondo liikkeet opetellaan alkeista alkaen. Sinun on helppo edetä omaan päämäärääsi. Ota meihin yhteyttä, niin voidaan yhdessä kartoittaa sinun tarpeesi.

  Taekwondo alkeiskurssi
  Taekwondo alkeiskurssi
  Taekwondo alkeiskurssi

  Asiakkaiden palautteet

  Taekwondo liikesarjat ja niiden opettelu

  Sain itse asiassa veljeltäni valmistujaislahjaksi lahjakortin taekwondo peruskurssille vähän vitsinä. Ihan samanlaisena vitsinä päätin sinne osallistua. En ole koskaan ollut mikään innokas liikkuja, joten päätyminen treeneihin vaati melkoista itsekuria. Kömpelönä ajattelin, että en ole siellä yhtä kertaa kauempaa, mutta opettajan johdolla sain nopeasti juonesta kiinni ja nyt käyn jo jatkokurssia.
  Jenni
  Taekwondo peruskurssi
  Firmamme johtaja on innokas kamppailulajien harrastaja ja hän päätti, että osastomme saa oman kurssin. Hiukan kauhuissamme ajattelimme, että minkälaiseen rääkkiin oikein joudumme. Parin kerran jälkeen aloimme porukalla todella lämmetä ajatukselle ja kokenut opettaja osasi hyvin hommansa. Hän sai meidät innostumaan niin, että nyt on menossa jatkokurssi.
  Erno
  Taekwondo yrityskurssina
  Kaveriporukan kanssa kokosimme hyvän ryhmän ja pyysimme tarjouksen tältä yritykseltä. Saimme sen nopeasti ja ihan yhtä nopeasti olimmekin jo treenaamassa taekwondoa itsepuolustuksena. Se sujui niin hyvin, että koko meidän porukka lähti harrastamaan lajia ihan tosissaan ja ollaankin edetty jo mukavasti. Kiitos tästä kuuluu aivan uskomattomalle opettajalle.
  Marko
  Taekwondo itsepuolustuksena

  Taekwondo liikkeet onnistuvat osaavien ja motivoituneiden opettajien johdolla

  Koulutetut ja kokeneet opettajamme

  Itsepuolustus Helsinki tunnetaan siitä, että meillä on paikkakunnan motivoituneimmat opettajat. Heillä on paljon kokemusta ohjaamisesta sekä itse kilpailemisesta. Tämä yhdistelmä antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden harjoitella kanssamme turvallisesti.

  Opettajamme ovat menestyneitä lajissa ja siksi haluavat tarjota tietämyksensä sekä osaamisensa myös sinun käyttöösi. Pitkä kokemus on plussaa ja se kertoo sen, että tulet aina saamaan parhaan mahdollisen ohjauksen.

  Taekwondo alkeiskurssi on aloittelijalle erinomainen mahdollisuus. Toinen mahdollisuus sinulle on aloittaa itsepuolustuskurssista. Molemmista voi ponnistaa eteenpäin, mikäli kiinnostut vaikkapa kilpailemisesta. Meillä on tietynlaista ammattiylpeyttä ja sen voimalla haluamme tarjota sinulle parasta koulutusta. Kursseillamme luodaan molemminpuolinen luottamus. Jos sinulle tuli heti mieleen, jotakin kysyttävää, niin voit ottaa meihin heti yhteyttä tämän sivuston kautta. Vastaamme todella nopeasti.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen